Ръководството на ЦСКА-София обяви официално, че досегашният старши треньор на

...
Ръководството на ЦСКА-София обяви официално, че досегашният старши треньор на
Коментари Харесай

ЦСКА с нов треньор дни преди 70-годишния юбилей на клуба

Ръководството на ЦСКА-София разгласи публично , че досегашният старши треньор на отбора Стамен Белчев повече няма да води " армейците " . На негово място ще застане някогашният ментор на " алените " Христо Янев.
 

" След поредицата от отрицателни резултати, Стамен Белчев взе решение да напусне своя пост на старши треньор на ЦСКА в името на богатството на тима . Той напуща дружно с трима от помощниците си - Стефан Генов, Даниел Моралес и Ивайло Иванов ", оповестиха на формалния си уебсайт от клуба.
 
Белчев пое отбора в края на ноември 2016 година В 58 мача отпред реализира 36 победи, 15 равенства и 7 загуби.
 
" До края на сезона тимът ще бъде управителен от човек от клуба. Христо Янев поема отбора , а негови помощници ще бъдат Владимир Манчев и Ивайло Петров . Заедно с тях ще работят и кондиционните треньори Томас Нойберт и Кирил Динчев, като на щаба ще оказват помощ и легендите на клуба Георги Велинов и Красимир Безински ", допълниха още от щаба на столичния клуб.
 
 БГНЕС, списък

Оставката на Стамен Белчев идва откакто Левски отстрани ЦСКА и завоюва място на финала за Купата . Сините се класираха след 2:2 в реванша, игран на 25 април. След триумфа с 2:0 в първия мач, с общ резултат от 4:2 отстраниха своя противник по пътя към финала на 9 май, където ще срещнат състава на Славия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР