Ръководството на ЦСКА-София излезе с декларация до феновете си по

...
Ръководството на ЦСКА-София излезе с декларация до феновете си по
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" към феновете: Не обиждайте съдиите, които са с крехка психика

Ръководството на " ЦСКА-София " излезе с декларация до почитателите си във връзка ограниченията, които подхваща Българският футболен съюз за експанзията на стадионите и обидите към съперниците. Както е известно президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов изрази недоволството си от отношенето на последователите на другите тимове.

Комисията за нравственос и феърплей към БФС разгласи, че ще предприеме ограничения, с цел да " наложи приемливост и великодушие по футболните терени в България ".

" В това няма нищо неприятно и ние адмирираме всяка самодейност. Тези наказания могат да имат много неприятни последици за клуба, само че съгласно нас нещата стартират да наподобяват на самобитен диктат от позицията и ограничение правото на почитателите на свободно мислене ", споделят от " Българска войска " в декларацията си.

От клуба приканват почитателите си да няма псувни по съдии и противници, а ентусиастите да недоволстват с " доста по-позитивен и другарски да изричат мнението си за тях ".

" В случай на несправедливи решения, които ощетяват тима ни, ви съветваме да бъдете учтиви към тях, да не нагрубявате тяхната нежна душeвност и родственици, с цел да не се стига до нови неверни отсъждания против нас ", допълват от клуба с конкретизиране да се употребява " хубавия български литературен език ".

От " ЦСКА-София " даже дават обещание да подхващат начинания за издаване на пособие и справочник за разрешените за скандиране думи, изречения и апели по стадионите.

Часове по-рано основният управител Стойчо Стоилов за следващ път атакува БФС и съдиите. Това се случи след триумфа с 3:0 над " Дунав " (Русе).

" От една година ме заболя устата да приказвам. След мача във Варна мисля, че няма какво повече да разясняваме съдиите. Там към този момент паднаха всички маски и се видя, че по всевъзможен метод футболният съюз се мъчи да ни спре ", отсече Стоилов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР