Ръководството на ЦСКА ще поиска рефер от чужбина за дербито

...
Ръководството на ЦСКА ще поиска рефер от чужбина за дербито
Коментари Харесай

ЦСКА иска рефер от чужбина за мача с Лудогорец

 ЦСКА изтръгна успеха в Русе (видео)
Ръководството на ЦСКА ще изиска рефер от чужбина за дербито с Лудогорец. В Борисовата градина имат вяра, че с българин просто няма по какъв начин да завоюват и точка в мача, което ще подсигурява първото място на разградчани в шампионата.

Шефът на съдийската комисия Йордан Сталев нееднократно е заявявал, че няма да допусне непознати рефери да свирят у нас. След следващите дискусионни отсъждания в интерес на Лудогорец обаче въпросът с чужденците стана отново настоящ, напомня " 24 часа ".

Междувременно стана ясно, че треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е дал самостоятелна награда на водещия нападател на отбора Мауридес. Сърбинът подтиква бразилеца с 1000 евро за гола му във вратата на Дунав в Русе преди няколко дни. Бразилецът вкара първото попадение при успеха с 2:0.

Оказа се, че нападателят е получил наградата не поради самия гол, а за метода на отбелязване. Ел Маестро бил оповестил, че ще даде награда от 1000 евро на всеки, който вкара гол от статично състояние. Мауридес се разписа точно след центриране на Тиаго от фаул.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР