Ръководството на ЦСКА ще обжалва решението на УЕФА Николай Бодуров

...
Ръководството на ЦСКА ще обжалва решението на УЕФА Николай Бодуров
Коментари Харесай

ЦСКА обжалва наказанието на Бодуров

Ръководството на ЦСКА ще апелира решението на УЕФА Николай Бодуров да бъде осъден за 3 срещи от евротурнирите. Футболистът получи глобата поради багра измежду реванша от първия прелиминарен кръг на Лига Европа против "Рига ".

След дузпите, които "червените " завоюваха, напрежението на терена ескалира, а футболисти от двата отбора си спретнаха меле, поради което Бодуров и Кристиян Малинов бяха изгонени.

На формалния си уебсайт ЦСКА твърди, че на видеозаписите не се виждат провокации от страна на капитана и ще подхващат ограничения за понижаване на глобата.

"Във видеоматериалите, които бяха публикувани след спречкването сред играчи на Рига и ЦСКА, не се вижда нарушение на Бодуров. Поради тази причина клубът ни апелира наказването на капитана и имаме вяра, че УЕФА ще прегледа обширно видеоматериалите, които ЦСКА даде и ще понижи наложената глоба ", споделят "червените ".

Санкцията на Малинов, като и на админа на отбора Димитър Вутов, който също е осъден за 3 мача, няма да се апелира.

Тъй като Бодуров изтърпя към този момент един мач наказване и не игра в първата среща от втория прелиминарен кръг против "Адмира Вакер ", задачата на управлението е той да бъде разполагаем на треньора за възможен мач от идната фаза.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР