Ръководството на ЦСКА излезе с позиция на клубния сайт, в

...
Ръководството на ЦСКА излезе с позиция на клубния сайт, в
Коментари Харесай

ЦСКА се обяви против назначването на Никола Попов за съдия на финала за Купата

Ръководството на ЦСКА излезе с позиция на клубния уебсайт, в която изрази недоволството си от против Левски в неделя (15 май).

Като претекстове за позицията си " алените " показват " другарските връзки на рефера с наставника на противника Станимир Стоилов ", както и " ударите " против тях от страна на БФС.

Ето я и позицията на управлението на " армейците ":

" ЦСКА понасям, понасям всички неразбории с организацията и билетите около идния край за Купата на България, само че през днешния ден чашата преля. Смятаме, че назначението за основен арбитър на Никола Попов залага „ бомба “ в упования с интерес от милиони последователи конфликт. Общоизвестен факт са другарските връзки на рефера с наставника на противника Станимир Стоилов.

Отделно от това, имаме други съществени терзания и учредения да считаме, че в сходна среща с голям залог основният арбитър може да се трансформира в основен воин. А имайки поради ударите против нашия отбор и аршина, с който мери БФС в последно време, не е мъчно да предположим, че предпоставките и аргументите да бъдем ритуално посечени са налице.

В тази връзка, клубът ни заявява своята безапелационна позиция и предпочитание Никола Попов да не свири този мач. Смятаме, че има и други качествени родни рефери, които биха се справили с триумф с това професионално за тях предизвикателство.

Призоваваме БФС и ПФЛ да реагират по най-бързия метод, с цел да не се нажежава в допълнение ситуацията и дано такова огромно дерби протече в границите на феърплея, както на терена, по този начин и по трибуните ", написаха от " Червения клуб ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР