Ръководството на “Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов излезе спозиция,

...
Ръководството на “Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов излезе спозиция,
Коментари Харесай

ТЕЦ Сливен: Няма тайна договорка за изгаряне на отпадъци на територията на топлофикацията

Ръководството на “Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов ” излезе спозиция, по отношение на внушенияот последните дни. В информацията, предоставена от сдружението, се споделя:

" Във връзка с внушения от последните дни и медийни изявления по тематиката, сме длъжни да уточним:

Няма никаква загадка сделка за изгаряне на боклуци на територията на “Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов ”..

Решението за провеждането на публично разискване за нова апаратура няма нищо общо с празника на Сливен и се насрочва след процедура на Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Идеята по никакъв метод не се “лансира на мрачно ” и всевъзможни изказвания в тази посока са спекулации, които нямат нищо общо с обективните обстоятелства.

На публичното разискване не са участвали само служащи от “Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов ”. Събитието бе отворено за всички, в това число и за политическите лица, които се пробваха да употребяват събитието за част от предизборната акция. Нашето сдружение няма нищо общо с това.

Темата на публичното разискване беше обвързвана със замяната на горивото от въглища с газ.

Извършваме съществени вложения за реализиране на високи екологични стандарти, с цел да може ТЕЦ-Сливен да продължи да дава на сливенските жители качествена услугана налична цена, спазвайки всички екологични правила ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР