Ръководството на Спартак Варна излезе с позиция, с която остро

...
Ръководството на Спартак Варна излезе с позиция, с която остро
Коментари Харесай

Спартак Варна: Ще се борим с всички сили срещу вандализма и хулиганските прояви

Ръководството на Спартак Варна излезе с позиция, с която остро осъди нападението над футболист от академията на клуба. Както към този момент стана ясно 13-годишно момче от ДЮШ на " соколите " беше нападнато по-рано през днешния ден с железна бухалка във Варна. 

" Ръководството на ФК " Спартак " Варна осъжда извънредно остро случая с нападението на футболист от академията на клуба!

Днес към 8:00ч. в региона на стадион Локомотив е нападнато дете, което е отивало на подготовка. Повече детайлности нямаме право да разгласяваме, защото за случая е сезирана полицията, а ние като клуб ще окажем цялостна поддръжка и помощ в следствието.
Настояваме по най-бързия метод да се потърси отговорност на всички, забъркани в това безсрамие като участници и подстрекатели.

Недопустимо е да премълчим, да се примирим или да отминем с безсърдечие това чудовищно действие, още повече, че става въпрос за един млад състезател.

ФК " Спартак " Варна ще се бори с всички сили против вандализма и хулиганските прояви!

Ние като клуб сме твърдо решени да изградим съвременна организация, която да е образец за всички младежи и в която значими ще са морала и уважението, които са сложени преди всичко! ", написаха от клуба. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР