Ръководството на Спартак (Варна) излезе с официална позиция към привържениците

...
Ръководството на Спартак (Варна) излезе с официална позиция към привържениците
Коментари Харесай

Шефовете на Спартак Варна с обръщение към феновете

Ръководството на Спартак (Варна) излезе с публична позиция към последователите на тима след вчерашната пета загуба от началото на сезона в Първа лига. "Соколите " отстъпиха нощес с 0:1 на Ботев (Враца) и дружно с Ботев (Пловдив) са на дъното на класирането с по 1 точка.

В писмото, подписано от президента Асен Миланов и главният спонсор Павлин Николов се споделя, че се работи интензивно за възстановяване на резултатите и селекцията продължава. Също по този начин клубът има дълготрайни упоритости, като работата и вложенията в базата ни и на стадиона са наложителна крачка в тази посока.

"Уважаеми, спартаклии!
Бихме желали да Ви уверим, че работим в вярна посока и че няма място за терзания, въпреки и в миг на поредна загуба за обичания Спартак! С общи старания ще излезем от сложната обстановка!
Работим интензивно в посока възстановяване на играта и оттова на резултатите. Селекцията към момента продължава!
Безспорно Васил Петров реализира доста отпред на клуба и ние сме му безпределно признателни за това. Искаме да Ви уверим, че той остава част от ФК Спартак (Варна). Трябва да отдадем дължимото и да благодарим също по този начин на Георги Иванов-Геша, който пое нелеката задача да застане отпред на отбора ни в тази тежка обстановка. С годините и работата си във футбола, той е потвърдил, че е експерт в тази област!
Имаме дълготрайни упоритости, като работата и вложенията в базата ни и на стадиона са наложителна крачка към това!
Вярваме, че Вие, нашите правилни почитатели ще имате още малко самообладание и мисля, че то ще бъде целесъобразно и няма да Ви разочароваме!
С почитание, Асен Миланов и Павлин Николов! ", се споделя в писмото до обществеността.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР