Ръководството на Реал (Мадрид) подписа договор на стойност 360 милиона

...
Ръководството на Реал (Мадрид) подписа договор на стойност 360 милиона
Коментари Харесай

Реал подписа договор за развитието на Сантиаго Бернабеу

Ръководството на Реал (Мадрид) подписа контракт на стойност 360 милиона евро със Сикст Стрийт за развиването на нов бизнес на стадион " Сантяго Бернабеу ".

От мадридския клуб, който победи с рекордната 35-та купа в Ла Лига през април, разясняват, че партньорството включва организация на разнообразни типове събития онлайн.

Сикст Стрийт има активи за над 60 милиарда $, а компанията e със сериозен опит и в региона на спорта. Контрактът ще разреши на стадиона на " белите " да се организират голям брой събития през цялата година.

" Реал Мадрид ще получи 360 милиона евро, които да бъдат вложени в другите действия на клуба ", се споделя в изказване на Реал Мадрид.

Договорът сред двете страни е за интервал от 20 години. Работата на управлението на столичани със Сикст Стрийт ще разреши усъвършенстване на ръководството на стадион " Сантяго Бернабеу ".

През предишния сезон Реал Мадрид игра на своя подготвителен стадион " Алфредо ди Стефано ", до момента в който на " Бернабеу " течеше огромен ремонт. " Белите " се завърнаха на модерното оборудване през септември 2021 година.
 Реал (Мадрид) против Бетис - генерална подготовка за
Реал (Мадрид) против Бетис - генерална подготовка за " белите " преди финала на ШЛ

Ето къде може да гледате срещата от Ла Лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР