Ръководството на Реал Мадрид е взело решение да постави в

...
Ръководството на Реал Мадрид е взело решение да постави в
Коментари Харесай

Реал Мадрид се отказва от Лука Йович

Ръководството на Реал Мадрид е взело решение да сложи в трансферната листа Лука Йович, осведоми “Марка” във водещия материал на днешния си брой. 22-годишният нападател е цялостно отчаяние след бомбастичния си прехвърлянето от Айнтрахт (Франкфурт) преди година. Сърбинът не убеди и с играта си на терена, и с държанието си отвън него. В тази връзка в този момент клубът е подготвен да изслуша предложения.

“Белите” дадоха 60 млн. евро за него, само че той записа единствено 770 минути игра и два гола в тях. Йович имаше интервал и на травма, само че това не оправдава държанието му по време на рецесията с ковид напролет, когато наруши разпоредбите за изолираност и се прибра в Сърбия. За похлупак се оказа, че тези дни негов другар е бил инфектиран, като двамата са имали контакти. Тестът на футболиста е отрицателен, само че без значение от това сега той е изолиран и още веднъж не е разположение на Зинедин Зидан.

Заради невъзможността да се раздели с Гарет Бейл и евентуално Хамес Родригес Реал на драго би продал някой различен, както се случи с Ашраф Хакими неотдавна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР