Ръководството на публикува официална позиция относно отлагането на дербито с

...
Ръководството на публикува официална позиция относно отлагането на дербито с
Коментари Харесай

В Тотнъм възмутени от отлагането на дербито с Арсенал

Ръководството на разгласява публична позиция по отношение на отлагането на дербито с във Висшата лига. " Артилеристите " желаеха отсрочване поради многото отсъстващи футболисти от състава. " Шпорите " недоволстват от обстоятелството, че отсъстващите не са инфектирани с ковид.
„ Изключително сюрпризирани сме, че тази молба бе почетена. Ние бяхме дисквалифицирани от Лигата на конфедерациите, откакто огромен брой на инфектирани с COVID-19 трябваше да отложим мач, а молбата ни за пренасяне на дуела с Лестър не бе утвърдена. След това, когато Лестър изиска, срещата бе отсрочена ", гласи формалното мнение от Тотнъм.
„ Първоначалното желание на отлагането бе да е в изгода при наранени от ковид играчи, вследствие на което тимовете са в стеснен състав. В композиция с травми постоянно един клуб не съумява да събере нужния брой футболисти. Не имаме вяра, че задачата на отлаганията е за справяне със обстановка, в която играчите не са разположение заради други аргументи, разнообразни от ковид “, допълват от клуба.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР