Ръководството на Продължаваме промяната - Демократична България коментира развихрилият се

...
Ръководството на Продължаваме промяната - Демократична България коментира развихрилият се
Коментари Харесай

Сутринта беше един номер, сега друг. Панически последен ден от кампанията

Ръководството на " Продължаваме промяната - Демократична България " разяснява развихрилият се по самодейност на ГЕРБ, Движение за права и свободи, " ИТН ", " Възраждане " и Българска социалистическа партия следващ скандал с машинното гласоподаване. Според тях става дума за следващия избирателен " номер " след " Лукойл " и през днешния ден е " под паника финален ден от акцията ".

Съпредседателят на " Демократична България "  Атанас Атанасов посочи, че е най-добре ДАНС да не се занимава с изборите - целият скандал потегли от отчет на организацията.

" Изборите по закон се провеждат от ЦИК и дано ЦИК да взема решение да има или да  няма машинно гласоподаване. Искаме да призовем българските жители - не се поддавайте на тази нова Констинбродска спекулация ", сподели още Атанасов.

И добави, че след изборите в спокойна конюнктура ролята на ДАНС във всичко това би трябвало да се изследва по реда на парламентарния надзор. Според Атанасов ГЕРБ губят изборите в София и в други градове и, " в тази връзка, дружно с Движение за права и свободи, измислиха тази подправена вест ". 

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков съобщи:

" Това надмина безусловно всичките ми упования. Губят изборите в София. ГЕРБ може да са трета политиска мощ. Сутринта беше един номер  - то не беше " Лукойл ", несъгласие - в този момент различен номер. Не им се връзваме.

Робството стопира, когато всички надигнем глава и кажем " стига толкоз ". Не ни е боязън да излезем на книжен избор. Важното е да излезем да гласуваме. Време е да си вземем градовете назад ".

На въпрос по какъв начин си показва да продължи ръководството след изборите при всичко, което се случва в последните дни, той съобщи:

" Ще продължим да сме кардинални. Няма да бъдем част от нещо, в което не имаме вяра ".

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов съобщи, че " следим един под паника финален ден от акцията ".

" Председатеслкият съвет се употребява като следствен орган, не е ясно какво прави. Поредната тайна доктрина. Неграмотности се рециклират. Всички знаят, че машините от дълго време не регистрират избрния резултат.

Те не могат да бъдат употребявани за операция. Може да е имало някакви нередности, само че всичко това което се приказва не може да докара до фалшификации на изборите ", сподели още Иванов.

Той посочи, че претендентите на " Продължаваме промяната - Демократична България " водят положителна акция.

" Не ние всеки ден нападаме ръководството. Разбираме, че България би трябвало да има ръководство, има смисъл да се заплаща цената, в случай че се вършат нужните промени. То ги прави. Докато това ръководство е допустимо, ние ще би трябвало да носим тази отговорност ", сподели още Иванов.

Петков добави, че всякога, когато види ГЕРБ, Движение за права и свободи, " ИТН ", " Възраждане " да приказват против " Продължаваме промяната - Демократична България " усеща, че " сме на прав път, значи вършим верните неща ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР