Ръководството на призова Станислав Владимиров да се оттегли от кметския

...
Ръководството на призова Станислав Владимиров да се оттегли от кметския
Коментари Харесай

БСП отвътре: Ръководството поиска оставките на кмет и евродепутат


Ръководството на прикани Станислав Владимиров да се отдръпна от кметския пост на Перник, откакто си потегли от левицата.

В ефира на bTV Георги Свиленски упрекна кмета на Перник, напуснал към този момент партията в близки връзки с. Свиленски настоя и изключения да напусне евродепутатския си пост, като той да бъде ангажиран от идващия в листата – Деница Златева, която сега е шеф на „ Булгаргаз “.

Кметът на Перник отхвърли да е обслужвал ползи на, а решението му да си тръгне от е дълго премисляно поради „ токсичната среда в партията “.

„ Докато имам поддръжката от моите съграждани, аз ще повеждам моя град по този начин, както го виждам в моите фантазии и ще се кандидатирам от партията на перничани “, акцентира Станислав Владимиров.

И актуалният шеф на „ Булгаргаз “ Деница Златева реагира в обществените мрежи на думите на Свиленски. Тя няма да става евродепутат и пожела на Витанов да довърши сполучливия си мандат.

Снимка: Редакторски екип


В същото време петима общински съветници от Пловдив оповестиха, че напущат столетницата. Същото сториха други 109 социалисти. Те напущат партията поради противоречие с политиката на водача на.

„ Чашата преля на конгреса. Видяхме броенето, видяхме цензурата, видяхме прекъсването на микрофони, видяхме това, че не се дава дума на инакомислещите, а даже инакомислещите бяха изключени “, разяснява Тодор Стоилов, някогашен общински консултант от.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР