Ръководството на Премиър лийг отрече обвинението, че е стопирало сделката

...
Ръководството на Премиър лийг отрече обвинението, че е стопирало сделката
Коментари Харесай

Премиър лийг излезе с изявление за Нюкасъл, сделката все още е възможна

Ръководството на Премиър лийг отхвърли обвиняването, че е стопирало договорката за закупуването на Нюкасъл. От " Сент Джеймсис Парк " нощес разпространиха изказване, в което укориха Висшата лига и нейния началник Ричард Мастърс за неуспеха на продажбата и намекнаха, че ще се извърнат към съда.

" Висшата лига бе сюрпризирана и разочарована от изказването на Нюкасъл по отношение на евентуалната покупка на клуба от PCP Capital Partners, братята Рубен и Публичния капиталов фонд на Саудитска Арабия (PIF). Твърдението на клуба, че управлението на Премиър лийг е отхвърлил договорката, е погрешно. Управителният съвет на лигата на няколко пъти даде своето мнение за това кои субекти счита, че биха имали надзор над клуба, в случай че консорциумът го придобие. Това мнение се основава на правни препоръки.

Всичко това значи, че евентуалната промяна на собствеността може да премине към идващия стадий, в случай че съответните субекти дават цялата съответна информация. След това Бордът ще даде своята оценка. Като опция, Бордът неколкократно от юни насам предложи самостоятелен арбитраж, като вероятен път напред.

Невярно е и внушението, че тези решения могат да бъдат взети от един човек. Те бяха единомислещо утвърдени от всички членове на Управителния съвет на Висшата лига ", гласи изказването.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР