Ръководството на Пирин Благоевград гласува доверие на старши треньора Красимир

...
Ръководството на Пирин Благоевград гласува доверие на старши треньора Красимир
Коментари Харесай

Пирин гласува доверие на старши треньора Красимир Петров

Ръководството на Пирин Благоевград гласоподава доверие на старши треньора Красимир Петров, увери президентът на клуба Станислав Манолев.

В навечерието на дуела против Ботев (Враца) от 9-ия кръг на Първа лига, който е в петък, 02.09, от 18:15 ч.  Манолев даде малко изявление за клубния сайтв което засегна представянето на тима досега, селекцията, както и слуховете за възможна промяна на старши треньора Красимир Петров, публикувани в избрани онлайн издания.

„ Нормално е нашите последователи да бъдат недоволни от представянето, тъй като имаме единствено 3 точки от 8 кръга. Смея да настоявам, че заслужавахме повече, само че разнообразни фактори, много от които субективни, ни лишиха от тях. В множеството мачове показахме не неприятна игра, имаше и незадоволителни представяния, само че да не забравяме, че тимът е в временен интервал.

Опитваме се да градим млад състав, което в никакъв случай не е лесна задача, изключително, когато през предишния сезон разполагахме с опитни футболисти на основни позиции. Постарахме се да притеглим млади играчи и по този метод да „ сменим кръвта “. Някои се приспособяват добре, някои от тях се нуждаят от повече време. Бъдете сигурни, че работим крепко, с цел да сглобим боеспособен тим и сме сигурни, че ще успеем.

Категорично поддържаме старши треньора Красимир Петров и заставаме твърдо зад него, тъй като считаме, че това е индивидът, който може да води и развива този тим на Пирин. Тук е моментът и да опровергая информацията, че си търсим нов треньор. Ние си имаме треньор, на който имаме доверие. Същото важи и за неговия щаб. Обръщам се към нашите почитатели, като ги приканвам да дойдат на стадиона в петък и да ни поддържат против Ботев (Враца). Вярвам, че този път няма ги разочароваме и малко по малко ще излезем от сложната обстановка. Заедно почитатели и тим ще преодолеем компликациите, само че за това би трябвало да сме обединени “ съобщи Манолев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР