Ръководството на ПФК Лудогорец излезе с позиция относно тиражираната информация,

...
Ръководството на ПФК Лудогорец излезе с позиция относно тиражираната информация,
Коментари Харесай

ПФК Лудогорец отрече информациите служител на клуба да е сред задържаните на кораба Верила

Ръководството на ПФК Лудогорец излезе с позиция по отношение на тиражираната информация, че един от арестуваните моряци на кораба " Верила " е чиновник във фитнеса на клуба.

" Орлите " са безапелационни, че въпросният Никола Пенчев няма нищо общо с същинския Николай Пенчев, който в реалност е работил във фитнеса на разградчани. От клуба прецизират още, че понастоящем някогашният им чиновник, който в предишното е бил играч на Семеен кодекс " Гладиатор " работи като пожарникар в Лондон.

В отвореното писмо от ПФК Лудогорец предизвестиха, че информации, които уронват престижа на разградчани и Семеен кодекс " Гладиатор " " няма да бъдат толерирани и подлежат на правосъдно гонене ".

Ето и какво още написаха " зелените " на клубния уебсайт:

" Поредната нечистотия, написана във връзка арестуваната дрога на транспортен съд Верила, този път засегна и ПФК Лудогорец. “Журналисти ”, в опит търсене на поредна сензация, разпространиха информацията, че един от арестуваните моряци е фитнес инструктор в ПФК Лудогорец. Дори обикновена инспекция на изнесените обстоятелства или незадълбочен взор върху фотографията на арестувания моряк Никола Пенчев демонстрира, че няма по какъв начин въпросното лице да е бил фитнес инструктор, още повече първенец. Истинският Николай Пенчев фактически е работил във фитнеса на ПФК и ние си гордеем с неговите достижения и европейската му купа. В момента първенецът работи като пожарникар в Лондон и се грижи за своето семейство. ПФК Лудогорец и състезателен клуб “Гладиатор ” имат дългогодишно ползотворно партньорство, само че договорът за взаимна активност изтече преди повече от шест години.

Ръководствата на ПФК Лудогорец и Спортен клуб “Гладиатор ” предизвестяват, че информации, уронващи престижа на двата клуба няма да бъдат толерирани и подлежат на правосъдно гонене.
Първи принцип в публицистиката е всички вести да се ревизират, което в тази ситуация не е направено. Тиражирана е следващата подправена вест, която по недодялан метод уронва престижа на ПФК Лудогорец, Спортен клуб “Гладиатор ” и един съумял човек като Николай Пенчев.
Благодарим на медиите, които не се подведоха по сходен вид евтини сензации ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР