Ръководството на ПФК Левски използва отново клубния сайт, за да

...
Ръководството на ПФК Левски използва отново клубния сайт, за да
Коментари Харесай

ПФК Левски отказа срещата между феновете и Наско Сираков да се проведе в широк кръг от хора

Ръководството на ПФК Левски употребява още веднъж клубния уебсайт, с цел да осведоми " синята " общност, че няма да има опция да организира плануваната за на следващия ден (20 декември) среща с мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков в наличието на огромен брой хора, защото " изискванията на стадион „ Георги Аспарухов “ не разрешат провеждането на среща в по-широк формат ".

Припомняме ви, че през вчерашния ден от " Синия клуб " изпратиха покана към Националния клуб на последователите на Левски (НКП) и Сдружение " Левски на левскарите " да излъчат по трима свои представители, които в сряда да се срещнат със Сираков, с цел да обсъдят бъдещето на тима.

От двете организации обаче настояха събитието да се организира в наличието на необятен брой от хора и в наличието на представители на медиите.

В отговор на това през днешния ден от ПФК Левски осведомиха, че стадион " Георги Аспарухов " " е квалифициран за зимния сезон и няма помещение, което да одобри по-голям брой хора ", уточнявайки, че срещата " може да се организира само в в началото оферти формат – по трима представители от двете организации ".

Ето го и цялото известие от " Синия клуб ":

" Във връзка с желанието на „ Национален клуб на последователите на „ Левски “ и Сдружение „ Левски на левскарите “ плануваната за сряда, 20 декември, среща с мажоритарния притежател Наско Сираков да се състои в по-широк кръг и пред доста медии, желаеме да споделим следното:

Ръководството на „ ПФК Левски “ е готово на полемика с всеки един последовател на клуба, само че сега изискванията на стадион " Георги Аспарухов “ не разрешат провеждането на среща в по-широк формат. Съоръжението е квалифицирано за зимния сезон и няма помещение, което да одобри по-голям брой хора. Срещата може да се организира само в в началото оферти формат – по трима представители от двете организации. „ Левски ТВ “ ще излъчва онлайн срещата и всеки един последовател на клуба по света може да стане директен очевидец на полемиката. Ръководството на „ ПФК Левски “ остава отворено за среща в по-широк формат при задоволително време за подготовка и обикновено функциониращи пространства на стадион „ Георги Аспарухов “, нужни за реализирането ѝ ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР