Ръководството на ПФК Черно Море настоява за извинение от страна

...
Ръководството на ПФК Черно Море настоява за извинение от страна
Коментари Харесай

ПФК Черно море настоява за извинение от страна на Лудогорец заради отправените обиди към старши треньора им Илиан Илиев

Ръководството на ПФК Черно Море упорства за опрощение от страна на в декларация на управата на първенците от през вчерашния ден.

" Ръководството на ПФК Черно Море упорства лицето от ПФК Лудогорец, написало през вчерашния ден, извънредно грозните, тежки и несъстоятелни обидни квалификации, да се извини на нашия треньор Илиан Илиев.

Футболният клуб Черно море е основан в духа и традициите на българската войска. Изконни полезности на армията ни са чест, дух и геройство. Такива са полезностите и в нашия клуб. „ Моряците “ сме едно огромно семейство и се поддържаме. Всяко едно черноморско сърце ще бъде предпазено от нас. Безспорно, подобен е треньорът ни – Илиан Илиев! Той е човек, който милее за емблемата на клуба ни. Длъжни сме да застанем зад него и да го подкрепим.

По време на изявлението си след мача, нашият треньор с нищо не обиди противника. Проблем на ПФК Лудогорец е, в случай че те са се припознали в думите му. Да наричаш човек, който е постигнал толкоз доста във футбола, който е бил част от европейския първенец Бенфика, който е играл за нашата страна на Световно състезание „ водач на мрънкачите в българския футбол “ и да показваш изтощение, намеквайки за растежа му… това е грозно, непочтено държание. Не отива на клуб, който има претенциите да е измежду водещите в България, който постоянно играе в групова фаза на европейски клубни шампионати. Къде е европейското ви държание, господа?! Ако има морал, чест и достолепие, лицето от ПФК Лудогорец неотложно да се извини на нашия треньор! ", се споделя в изказването на черноморци.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР