Ръководството на Пари Сен Жермен започва сериозно да обмисля възможността

...
Ръководството на Пари Сен Жермен започва сериозно да обмисля възможността
Коментари Харесай

Столът на Галтие започва да се клати

Ръководството на Пари Сен Жермен стартира съществено да обмисля опцията да уволни треньора Кристоф Галтие. Столът на 56-годишния експерт стартира да се клати, след неубедителните резултати на отбора напоследък. Ако обстановката не се промени скоро, той ще би трябвало да си стегне багажа, твърди RMC Sport.

За момента обстановката към момента не е сериозна, защото ПСЖ е отпред в Лига 1 с 5 точки преднина пред втория Марсилия. Парижани обаче бяха отстранени точно от марсилци в шампионата за Купата на Франция, а по-големият проблем е, че отборът загуби първия дуел с Байерн (Мюнхен) (0:1) от 1/8-финала в Шампионската лига и е заплашен от отпадане. Това бе трета поредна загуба на френския първенец във всички шампионати - нещо, което не се бе случвало от 2011 година насам.
 ПСЖ изравни куп антирекорди след загубата си от Байерн ПСЖ изравни куп антирекорди след загубата си от Байерн
Шефовете на ПСЖ не са по никакъв начин удовлетворени от обстановката сега. Те към момента не са обсъждали публично опцията за уволняване на Галтие, само че това сигурно ще се случи, в случай че не се види съществено усъвършенстване в представянето и резултатите на тима. Особено значимо за шефовете е представянето в Шампионската лига и вероятно ранно отпадане сигурно ще коства главата на наставника.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Ако се стигне до уволнението на Галтие, на " Парк де Пренс " се надяват да убедят Зинедин Зидан да заеме мястото му. Зизу е без работа от 2021 година, когато се раздели с Реал Мадрид. Той се надяваше да заеме мястото на Дидие Дешан отпред на националния тим на Франция, само че това не се случи, тъй че той може и да е отворен към други предложения.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР