Ръководството на Общинския съвет на БСП Хасково, в лицето на

...
Ръководството на Общинския съвет на БСП Хасково, в лицето на
Коментари Харесай

150 семейства получиха пакети за Великден от БСП-Хасково


Ръководството на Общинския съвет на Българска социалистическа партия Хасково, в лицето на Камен Тодоров, Богдан Кирилов, Ина Вескова, Стилияна Ангелова, Ангел Ангелов и Миролюбим Кирев се включиха в националната акцията на левицата “Солидарен Великден “.

Социалистите обиколиха селата в община Хасково и раздадоха пакети с Великденски артикули на близо 150 фамилии, възрастни хора, както и на жителите на “Преходно жилище за деца от 15 до 18 годишна възраст” в Хасково. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

В Казанлък националният представител от Българска социалистическа партия Момчил Ненов и ръководителят на левицата в града Пламен Караджов, проведоха доставянето на Великденски пакети за възрастни хора от общината. Празничното подаяние доближи до хората, с помощта на присъединяване и на социалистите от Младежкото обединяване в Казанлък.

„ По традиция, в навечерието на християнските празници, се обръщаме към възрастни и беззащитни хора в символ на съпричастност и човещина в сложни за тях години. Оставаме правилни на правилото на солидарността и достолепието. Радваме се, че сме част от празника им със " Солидарен Великден ", подчертаха Караджов и Ненов. От своя страна възрастните хора показаха признателност за отделеното внимание.

Като част от самодейността, всички дарени артикули са българско произвеждане, за подкрепяне на родните производители, акцията се организира за трета поредна година.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР