Ръководството на Нефтохимик изглежда няма никакво намерение да отстъпва от

...
Ръководството на Нефтохимик изглежда няма никакво намерение да отстъпва от
Коментари Харесай

Нефтохимик привлече руски национал!

Ръководството на Нефтохимик наподобява няма никакво желание да отстъпва от позициите си и упоритостите за влизане в групите на Шампионската лига. Напротив - макар неуспеха в договарянията с Николай Николов и Николай Учиков, които няма да играят в България, бургазлии не престават стремежа да основат още по-силен отбор, в сравнение с през предишния сезон.

Към момента се знаеше, че в състава на Найден Найденов ще бъдат посрещачът Александър Симеонов, както и Стоян Самунев, който се завръща след година неявяване. " Тема Спорт " обаче разбра, първенците ни са постигнали сделка с един от най-големите гении на Русия - Дмитрий Яковлев. Той е младеж на Динамо Москва, като на следващия ден ще навърши 20 години. Диагоналът е висок 203 сантиметра и е неизменима част от юношеските и младежките обединения на Сборная, като носи и капитанската лента. През 2017-а печели бронзов орден от международното състезание при подрастващите.

Любопитно е, че Дмитрий Яковлев е наследник на някогашния национал на Русия Роман Яковлев, който има 142 мача с екипа на Сборная в интервала 1998-2003 и 2011 г и също е играл като диагонал.
" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР