Ръководството на Мини Марица-изток“ ЕАД се разграничи от свой служител,

...
Ръководството на Мини Марица-изток“ ЕАД се разграничи от свой служител,
Коментари Харесай

„Мини Марица- изток“ отстрани служител, защитил в социалните мрежи Галин Господинов

Ръководството на „ Мини Марица-изток “ ЕАД се разграничи от собствен чиновник, който във фейсбук застана на страната на Георги Господинов, който обезобрази и малтретира 18-годишната си другарка. В позиция в формалната си страница във Facebook от „ Мини Марица – изток “ изрично осъждат позицията на техния чиновник Виктор Костов. Публикуваме без редакторска интервенция статуса на предприятието в обществените мрежи.
Ръководството на “Мини Марица-изток ” ЕАД изрично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов по отношение на случая с потърпевшото момиче. Със заповед на шефа на Рудник “Трояново-север ” Виктор Костов е отхвърлен от работа до изясняване на всички условия. Човешкият живот и здравето са неприкосновени и всяко посягане върху тях е неприемливо!

Виктор Костов е чиновник в “ Мини Марица – изток “ ЕАД. Негов коментар в поддръжка на Галин Господинов се популяризира в обществените мрежи.

Коментарът на Виктор Костов обикаля обществените мрежи и провокира вълна от отвращение.

 Снимка: Facebook
В различен сатус персоналната си позиция против служителят Виктор Костов показва и изпълнителният шеф на „ Мини Марица – изток “ инж. Илза Чинкова.
Лична позиция на инж. Илза Чинкова – изпълнителен шеф на “Мини Марица – изток ” ЕАД:  ➡️ “Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти декларирам, че се срамя и съдя твоята грозна позиция. Ти си позор за хилядите почтенни служащи и чиновници в “Мини Марица – изток ” ЕАД. Не желая никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция. И още веднъж, като майка и жена ще ти кажа, че и един единствен тегел, изработен онлайн създание, породен от ръката на някакво човешко неразбирателство, наречено от теб „ мощен пол “ е прекомерно доста и неприемливо за времето и обществото, в което живеем. ”

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР