Ръководството на Милан предприе спешни мерки след трагичните резултати. В

...
Ръководството на Милан предприе спешни мерки след трагичните резултати. В
Коментари Харесай

Стана страшно в Милан! Спешен лагер до второ нареждане и...

Ръководството на Милан предприе незабавни ограничения след трагичните резултати. В последния мач отборът бе унищожен от Верона с 0:3 и изостана на 18 точки от водача Наполи. Както е известно, Милан е противник на Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа.

Италианският гранд обаче се показва потресаващо зле, има една победа в последните пет мача, което стана мотив да се появи слух, че и напълно новият треньор Дженаро Гатузо е подал оставка. Ръководството обаче отхвърли тази информация.

Гатузо наследи Винченцо Монтела, само че положението на Милан не се усъвършенства кой знае какъв брой. Настоящият треньор има три мача отпред на отбора, в които записа срамно тъждество против последния Беневенто (това бе първа и единствена точка за слабака в елита от началото на сезона), победа над Болоня и загуба от Верона с 0:3.

Говорител на " росонерите " съобщи, че: " футболистите ще бъдат събрани на лагер от на следващия ден до второ разпореждане.. "

Освен това  управлението на Милан анулира и плануваната за 25 декември обичайната коледна вечеря на тима. На 23 декември Милан приема Аталанта в Сериа " А ", след което на 27 декември е четвъртфиналът от шампионата за купата на Италия против градския противник Интер, а на 30 декември следва и посещение на Фиорентина за състезание.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ " А "

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР