Ръководството на ЦСКА е имало разговори за поста старши треньор

...
Ръководството на ЦСКА е имало разговори за поста старши треньор
Коментари Харесай

ЦСКА е водил преговори за треньорския пост с още един свой бивш чуждестранен футболист

Ръководството на ЦСКА е имало диалози за поста старши треньор на тима с още един собствен някогашен задграничен футболист, с изключение на Сергей Якирович, твърди " Тема Спорт ". В средата на предишния месец, откакто стана ясно, че тимът няма да играе Лига Европа,  " алените " са се свързали с Викторс Морозс. Бившият латвийски полузащитник от 2021-а насам е треньор на РФС Рига в родината си, като изведе отбора до шампионската купа през 2021 и 2023 година. В момента тимът още веднъж е на върха в класирането, като води с 5 точки пред втория ФК Рига след 17 изиграни кръга. Морозс е високо скъп в своя клуб и възможностите на ЦСКА да го върне у нас не били изключително огромни. Затова и армейците се насочили към други разновидности.

Както вече стана ясно, в последните дни управителните фактори в клуба отсяха три задгранични варианти, с които водеха заключителни договаряния. Червените в началото желаеха да оставят на поста Стамен Белчев, само че той се провали с гръм и тропот в опита си да стабилизира тима след уволнението на Нестор Ел Маестро. Още в петък вечер, часове след загубата от ФК ЦСКА 1948 в баража за Европа, от клуба оповестиха, че се разделят с хасковския експерт и неговите помощници.

И тримата наставници, с които са се провели финални диалози, са на възраст сред 40 и 50 години и имат подготвени щабове, с които да дойдат в Борисовата градина. Според най-новите информации, вчера  от ЦСКА са създали своя избор и през днешния ден или най-късно на следващия ден би трябвало да  бъде оповестено публично името на новия старши треньор на " алените ".
 ЦСКА афишира новия си треньор във вторник
ЦСКА афишира новия си треньор във вторник

Преговорите с трима експерти са в своя заключителен етап
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР