Ръководството на местната болница в Тарагона започна вътрешна проверка във

...
Ръководството на местната болница в Тарагона започна вътрешна проверка във
Коментари Харесай

Гавра: Медсестри се подиграха се жестоко с умиращите ВИДЕО

Ръководството на локалната болница в Тарагона стартира вътрешна инспекция по отношение на клип на танцуващи медицински сестри в една от болничните стаи на лечебното заведение.

На късото видео се вижда по какъв начин три от тях покриват тялото на "покойник " и когато потеглят да излизат от стаята, четвъртата от тях, изпълняваща ролята на мъртвеца, се надига и всички стартират да танцуват.

От болничното заведение са декларирали пред локалните медии, че показаното на клипа е повече от несвоевременно и ще бъдат подхванати "съответните ограничения " против служителките.

Един от потребителите пък отсече, че сходно осъществяване съставлява насмешка с мъртвите в изискванията на толкоз тежка пандемия.

Други консуматори на обществените мрежи обаче опазиха медицинските сестри, смятайки, че направеното от тях е по-скоро занимателно и метод да се поотпуснат и позабавляват в обстановка като днешната, която изтисква физическите и душевен сили точно най-много на медицинските служащи.

Las enfermeras del hospital Joan XXIII de Tarragona, hospital donde están ingresados unos conocidos, burlándose de los muertos.
— Doctor Papaya (Coronafraude) (@doctor_papaya)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР