Ръководството на Манчестър Юнайтед планира да отправи изненадваща оферта към

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед планира да отправи изненадваща оферта към
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се прицели в бивша звезда на Ман Сити

Ръководството на Манчестър Юнайтед възнамерява да насочи изненадваща оферта към Байерн Мюнхен за крилото на баварците Лeрой Сане, оповестява английският таблоид „ Mirror “.

До момента „ алените дяволи “ удрят на камък в опитите си да привлекат нов нападателен флангови футболист, като първата алтернатива за новия управител Ерик загар Хаг бе някогашният му ученик в Аякс Антони, само че босовете на амстердамския клуб не желаят да се разделят с втория състезател по посока „ Олд Трафорд “, откакто към този момент подобен трансфер осъществя централният бранител Лисандро Мартинес.

Поради тази причина Юнайтед се оглежда в други варианти, а една от тях е някогашният състезател на градския противник Манчестър Сити Лерой Сане. 26-годишният немски национал по този начин и не съумя да се наложи като корав титуляр при „ баварците “, а идването на Садио Мане това лято може още повече да ограничи възможностите му за изява и надлежно очакванията му да взе участие на Мондиал 2022 с Бундестима в края на годината.

Поради това „ Mirror “ твърди, че сходен трансфер има късмет да се осъществя, само че към момента всичко е на равнище авансово изследване и не е имало контакт сред двата клуба.

Man Utd make enquiry for former Man City star Leroy Sane after Sadio Mane's arrival | ✍️
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР