Ръководството на Манчестър Юнайтед обмисля да събори емблематичния „Олд Трафорд“

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед обмисля да събори емблематичния „Олд Трафорд“
Коментари Харесай

Шок за феновете на Юнайтед, обмисля се събаряне на Олд Трафорд“

Ръководството на Манчестър Юнайтед обмисля да събори емблематичния „ Олд Трафорд “ и да построи нов стадион на негово място, оповестяват в Англия. „ Олд Трафорд “ е домът на Юнайтед от 1910 година и е един от най-известните игрища в международния футбол.

Въпреки това той е в положение на крах през последните години и сигурно отстъпва спрямо по-новите игрища във Висшата лига.

В момента Юнайтед обмисля три разновидността за възкръсване не „ Театъра на фантазиите “, в това число и разрушаването му и построяването на напълно нов, твърди Дейли мейл.

Друг проект е реорганизация на южната естрада. Също по този начин се обмисля стадионът да остане недокоснат, само че да се направи изцяло възобновяване на зрителските и корпоративните зони и на четирите трибуни.

Според отчетът проектът за преустрояване на Южната естрада е желан от притежателите на клуба.

Предложението за разрушение на стадиона може да се окаже проблематично, защото Юнайтед ще би трябвало да откри краткотраен стадион, до момента в който се строи новият.

Арсенал и Тотнъм играха на Уембли до момента в който се строяха техните игрища, а за Юнайтед алтернатива би била някой терен в северозападната част на Англия

Никой клуб отвън Висшата лига обаче няма стадион, задоволително огромен, с цел да побере почитателите на „ алените дяволи “, а сигурно не е алтернатива шерването на този на Сити.

Юнайтед даде обещание да се съветва с почитателите през целия развой и основният действен шеф на клуба Колет Рош разиска бъдещето на Олд Трафорд с последователите предишния месец.

„ Оценяваме опциите на водещите в международен мащаб консултанти, които желаят да ни оказват помощ да разработим общоприет проект за модернизацията на „ Олд Трафорд “, с крайната цел да подобрим преживяването в мача за почитателите “, сподели тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР