Ръководството на Манчестър Юнайтед изпитва някои съмнения за това трябва

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед изпитва някои съмнения за това трябва
Коментари Харесай

Червена лампа светна за Юнайтед за евентуален трансфер на CR7

Ръководството на Манчестър Юнайтед изпитва някои подозрения за това би трябвало ли да притегли нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, твърди Sky Sport.

Според информацията шефовете на клуба се двоумели, защото инвестицията в сходна договорка би излязла много солено на „ алените дяволи “. Те вземали поради обстоятелството, че петкратният притежател на Златната топка към този момент е на 33 години и също по този начин не пропущали и това, че от Кралския клуб не биха се разделили със звездата си за по-малко от 100 милиона евро. Отделно осведомени споделят, че в случай че португалецът се завърне на Театъра на на фантазиите, ще изиска годишна заплата не по-малка от 50 милиона евро.

Това слага британския гранд в много деликатна обстановка и е допустимо манчестърци да се оттеглен от в началото афишираните си планове.

Роналдо към този момент игра на „ Олд Трафорд “ в предишното. Именно от там стартира възхода му към огромния футбол. Той бе част от отбора от 2003-а до 2009-а година, когато пое към „ белия балет “.

В момента обаче огромният водач не изживява най-силния си интервал при „ лос бланкос “. От началото на акцията в Ла Лига нападателят има едвам 4 гола, осъществени в 14 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР