Ръководството на Манчестър Юнайтед е решило автоматично да удължи договора

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед е решило автоматично да удължи договора
Коментари Харесай

Юнайтед удължава договора на Рашфорд, без да го пита

Ръководството на Манчестър Юнайтед е решило автоматизирано да удължи контракта на младия нападател Маркъс Рашфорд. Той е привързан с "червените дяволи " до 30 юни 2020 година, само че в договора му има алтернатива за автоматизирано удължение с една година, която може да бъде задействана едностранно от клуба по негово убеждение.

Въпросната уговорка става дейна от 1 юли и точно тогава босовете ще я употребяват Това ще им даде в допълнение време да договарят по новия контракт на футболиста, защото към този момент диалозите са в цялостен застой.

Рашфорд претендира за седмично заплащане от 350 хиляди паунда, което ще е повече даже от това на Пол Погба и по-малко единствено от Алексис Санчес. В момента той получава по 180 хиляди паунда на седмица и това на процедура значи, че желае двойно нарастване.

"Червените дяволи " обаче не са подготвени да се ангажират чак с подобен скок на заплатата му и по тази причина договарянията се точат толкоз дълго. Интерес към 21-годишния нападател има от редица европейски клубове, като се загатват даже Барселона и Реал Мадрид, само че това са по-скоро спекулации за повдигане на цената.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР