Ръководството на Лудогорец обмисля смяна на треньора Антони Здравков. Това

...
Ръководството на Лудогорец обмисля смяна на треньора Антони Здравков. Това
Коментари Харесай

Равенството срещу "Верея" коства треньорския пост на Здравков?

Ръководството на " Лудогорец " обмисля промяна на треньора Антони Здравков. Това твърди изданието " Дневник ".

Причината за възможна рокада в Разград е равенството 0:0 на 7-кратните първенци на България с последния в класирането на шампионата " Верея ". В първия си формален мач за годината " орлите " не демонстрираха мощна игра и не стигнаха до попадение.
Аутсайдерът " Верея " спря " Лудогорец " на старта на пролетния дял Нулево тъждество в Стара Загора, първенците изпуснаха куп положения
За това шефовете на Здравков са решили да търсят негов заместител. До момента договаряния с други треньори не са водени, само че решенията на сегашния експерт и резултатите в идните мачове с " Ботев " Пловдив и " Черно море " ще бъдат от сериозно значение.

Здравков стана треньор на " Лудогорец " през лятото на 2018 година, наследявайки бразилския експерт Пауло Аутуори. До момента той води отбора в 14 мача, като записа 8 победи и 6 равенства. Въпреки последния мач с " Верея ", " орлите " остават водачи в класирането. Втори е ЦСКА, който има 7 точки по-малко.

Обсъждано е назначението на краткотраен треньор до края на сезона, като от клуба най-вероятно ще обвържат различен експерт с по-дълъг контракт от лятото на 2019 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР