Ръководството на Локомотив заяви своята позиция относно високия процент мачове,

...
Ръководството на Локомотив заяви своята позиция относно високия процент мачове,
Коментари Харесай

Локомотив с отворено писмо до СТК към БФС

Ръководството на Локомотив съобщи своята позиция по отношение на високия % мачове, които " черно-белите " играят в делнични дни. Това се случи с намерено писмо, което е адресирано до Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС).
 Динко Хоркаш: Вратарят е най-важният човек в тима, на година променям по 20 чифта ръкавици
Динко Хоркаш: Вратарят е най-важният човек в тима, на година променям по 20 чифта ръкавици

" Когато дойдох в Пловдив, почтено да призная, не знаех нищо за България "

" Уважаеми господа,

ПФК Локомотив (Пловдив) е един от тимовете с най-голяма фенска маса в страната. " Черно-белите " последователи са постоянно зад отбора и горещо поддържат своите любимци във всеки формален дуел. Нашият клуб разчита извънредно доста на поддръжката на почитателите си, които към този момент се радват и на най-новата естрада в България - " Бесика ".

Към днешна дата 56% от формалните срещи на ПФК Локомотив са били в делнични дни, множеството от които в неуместен час. Този % е най-голям спрямо всички професионални клубове в Първа лига! Тенденцията продължава и в идните мачове с Черно море (17-ти април, понеделник), Спартак (28-ми април, петък), Славия (2-ри май, вторник) и Левски (8-ми май, понеделник).

Ръководството на ПФК Локомотив е на мнение, че правилните почитателите на тима не заслужават такова отношение. Също по този начин считаме, че по този начин тимът се слага в неизгодно състояние по отношение на директните си съперници за европейските клубни шампионати, които имат шанса да играят много от срещите си през уикенда, и да се радват на по-голяма поддръжка по трибуните, надлежно и на по-голям доход.

Надяваме се, че нашият зов ще бъде чут и ще настъпи смяна в идните мачове на Локомотив! Футболът е игра за почитателите! ", се споделя в формалната позиция на управлението на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР