Ръководството на Левски ще започне преговори за удължаване на договорите

...
Ръководството на Левски ще започне преговори за удължаване на договорите
Коментари Харесай

Левски започва преговори за нови договори с ассовете

Ръководството на Левски ще стартира договаряния за удължение на договорите на Габриел Обертан и Давид Яблонски. Контрактите на двамата с клуба изтичат в края на шампионата. " Сините " не желаят да повтарят грешките си от предходните акции, когато изпуснаха много основни футболисти като свободни сътрудници. През лятото на 2017 година по сходен метод си потеглиха Георги Костадинов, Джереми де Ноойер и Сърджан Лукин (по-рано напуснаха и Антонио Аниете и Мигел Бедоя), а неотдавна същото се случи с Роман Прохазка.

Левски притегли Яблонски при започване на 2017-а. Чешкият защитник незабавно се наложи като закрепостен титуляр. До момента той има 54 мача във всички шампионати, в които е отбелязал 11 гола - най-резултатният централен бранител в историята на клуба.

Габриел Обертан пък дойде в Левски преди година. През предишния сезон той изигра общо 36 мача, в които вкара 4 гола (включително баража за Лига Европа против Черно море). През актуалната акция французинът не е изпуснал нито минута от срещите на отбора.

От началото на сезона няколко футболисти удължиха контрактите си с Левски. Договор подписа един от капитаните Иван Горанов както и младокът Атанас Кабов.

" Тема Спорт "
Първа лига 6 кръг, събота 25 август  Етър 1:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР