Ръководството на Левски е ударило на камък с преговорите за

...
Ръководството на Левски е ударило на камък с преговорите за
Коментари Харесай

Разкритие: Левски удари на камък за крило

Ръководството на Левски е блъснало на камък с договарянията за крилото Джавад ел Джемили.

Желанието на сините бе да привлекат 20-годишния футболист чартърен до края на сезона, след което да го вземат с непрекъснат трансфер, а актуалният му клуб Акритас да резервира стабилен бонус при бъдеща продажба, защото има контракт до 2025 година.

Шефовете на кипърския тим не са били задоволени от офертата на сътрудниците си от „ Герена “ и двете страни не са постигнали съглашение. Мароканецът с испански паспорт е бил склонен с персоналните си условия и е приел да премине в Левски, само че за момента договорката е стопирана.

Той през вчерашния ден попадна в групата на Акритас за гостуването на АЕЛ Лимасол. Преди това Ел Джемили остана отвън състава на Бруно Акрапович при загубите с по 0:2 от АПОЕЛ Никозия и Карамиотоса. Причината бе, че се чака развръзка по неговия трансфер в Левски. През този сезон футболистът има 15 дуела и три попадения за отбора.

Трансферният пазар в България отвори на 1 февруари и затваря в последния ден на месеца. Този в Кипър към този момент завърши и Акритас само ще се съгласят да продадат играча за добра сума, защото няма да имат опция за реакция със закупуването на негов заместител. Левски ще покрие условията на кипърския клуб при договорка за промяна на собствеността.

Тя се чака да има развръзка през този месеца и при взимането на властта от страна на „ Спорт Рипъблик “ то сините ще имат солидни средства за входящи прехвърляния и ще бъде притеглен Джавад ел Джемили. При такова стичане на събитията Станимир Стоилов има набелязани и още двама играчи – десен бранител и халф. Но към момента не е явен профилът на играча в средата на терена, като той най-вероятно ще е с по-офанзивни функционалности.

До момента Левски притегли трима нови – централния бранител Кристиан Димитров, халфа Асен Чандъров и нападателя Рикардиньо. Тримата дойдоха на „ Герена “ като свободни сътрудници, като за последните двама Септември София и бразилският Гремио си резервираха проценти от бъдещи прехвърляния.


















21:30 03/02 22:00 03/02 22:00 03/02 22:00 02/02 22:00 02/02






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР