Ръководството на Крокус Сити хол изказва най-дълбоките си съболезнования на

...
Ръководството на Крокус Сити хол изказва най-дълбоките си съболезнования на
Коментари Харесай

Ръководството на Крокус Сити хол с първи думи след атентата: Тяхната цел е унищожение, нашата създаване

Ръководството на " Крокус Сити хол " изрича най-дълбоките си съболезнования на фамилиите на починалите при терористичния атентат на 22 март, се споделя в позиция на Арас Агаларов и Емин Агаларов. 

Това нечовешко закононарушение не предстои на схващане. Повече от 100 почтени хора са починали заради дейностите на терористите. " Крокус Сити хол " прави всичко допустимо, с цел да помогне на засегнатите от тази ужасна покруса и да резервира работните места на чиновниците, които са останали без работа, се споделя в позицията. 

" Целта на терористите е заличаване. Нашата задача е основаване. Помнейки жертвите на терористичната офанзива, ние ще продължим нашата работа. Ние ще се оправим с последствията от тази ужасна покруса и ще продължим да сътворяваме уреди, които служат в интерес на хората и страната ни ", показва президентът Арас Агаларов.

Ще възстановим всички развалени инфраструктурни уреди на територията на " Крокус Сити хол ", отбелязва още той. 

Емин Агаларов описа за случилото се на мястото на нещастието в първите часове. 

" Заедно със чиновниците на Министерството на изключителните обстановки и шефа на " Крокус Сити хол " Роман Грачев персонално влязох в постройката 40 минути след първите изстрели. По това време, за жалост, телата на хора, убити от терористи, към този момент лежаха на всички места. Служителите на " Крокус Сити хол ", дружно със спасителите и моята персонална защита, помогнаха да изнесат телата на улицата в опит да спасят тези, които към момента бяха живи. Хората се скриха, пробвайки се да избягат и починаха в огъня. Дори и с работата на стотици спасители, измежду 6000 души за броени минути беше просто механически невероятно да се намерят всички, които се крият ", споделя Емин Агаларов. 

По думите му противопожарната система е проработила в точния момент и вратите са били отключени. Поради това доста хора съумяха да се измъкнат.

Пожелаваме сили на фамилиите на починалите и бързо възобновяване на потърпевшите от нещастието, се споделя още в изказването. 

A post shared by Emin (@eminofficial)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР