Ръководството на Интер все още очаква отговор от треньора Антонио

...
Ръководството на Интер все още очаква отговор от треньора Антонио
Коментари Харесай

Затишие преди буря в Интер

Ръководството на Интер към момента чака отговор от треньора Антонио Конте. Наставникът изведе нерадзурите до купата в Серия "А ", само че към момента бъдещето му остава неразбираемо. Шефовете пробват да го накарат да понижи заплатата си, само че експертът не е изключително податлив на това, написа "Corriere dello Sport ".

Очаква се в околните дни да има среща сред президента на Интер Стивън Жан и Конте. За момента обаче всеки от тях се ослушва и не желае да предприеме първата стъпка. Наставникът към този момент се прибра в дома си в Торино и чака позвъняване от Жан.

Шефовете на Интер ще опитат да убедят Конте да понижи заплатата си с аргумента, че по този начин по-лесно ще могат да задържат звездите в тима. Треньорът обаче е обезпокоен, че това може и да не е тъкмо по този начин. Той се притеснява, че проектите за понижаване на разноските може да доведат до продажбата на Лаутаро Мартинес и Алесандро Бастони, каквито клюки се носят из медиите на Апенините.

Така обстановката за момента остава патова, като бъдещето на Конте остава неразбираемо. Очаква се развиване да има в околните дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР