Ръководството на футболния Левски обяви, че клубът е подписал нов

...
Ръководството на футболния Левски обяви, че клубът е подписал нов
Коментари Харесай

"Левски" подписа нов договор с познат партньор

Ръководството на футболния " Левски " разгласи, че клубът е подписал нов партньорски контракт с добре позната компания - компанията за спортни залози и казина " Палмс бет ".

Съобщението се появи на уеб страницата на " сините " с конкретизиране, че детайлности за връзките сред двете страни ще бъдат дадени на конференция на 30 август от 14:00 ч. на стадион " Георги Аспарухов ".

Компанията и " сините " започнаха съдействието си през юли 2020 година Тогава " Палмс бет " стана рекламен сътрудник на клуба. През декември същата година логото на клуба се появи върху екипите на " Левски ", а двете страни оповестиха, че уголемяват връзките си.

Снимка: Lap.bg

Въпросната компания бе една от дребното, която влага в клуба напоследък. " Левски " е в тежка финансова рецесия от началото на 2020 година, когато поддръжката си за " сините " отдръпна главният спонсор - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача с няколко обвинявания от българската прокуратура Васил Божков. Оттогава тимът се устоя най-вече с дарения от почитатели. Заради забавените заплати огромна част от футболистите разтрогнаха договорите си с клуба.

В последните месеци се заприказва, че компанията ще изиска да придобие част от акциите в клуба. От " Палмс Бет " отхвърлиха тази информация и обявиха, че водят договаряния да станат общоприет спонсор на " Левски ". В момента подобен е строителната компания " Щрабаг ".

Снимка: Lap.bg

На 31 август ще се състои Общо заседание на акционерите на " сините ", на което се чака да бъдат направени промени в Надзорния съвет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР