Ръководството на ФК Черноморец 1919 (Бургас) подписа договор за две

...
Ръководството на ФК Черноморец 1919 (Бургас) подписа договор за две
Коментари Харесай

Черноморец подписа договор за стадиона, започва ремонти

Ръководството на ФК Черноморец 1919 (Бургас) подписа контракт за две години за използването на стадион " Черноморец ", което пък обезпечава успокоение в работата на треньорите и децата от школата и първия тим, оповестиха от клуба за Българска телеграфна агенция.

Черноморец 1919 ще би трябвало да заплаща наем за личния си стадион, защото той сега е владеене на компания на юрист Пламен Киряков и Митко Събев. От управлението на " акулите " се преценяват с действителностите и без да търсят държавна или общинска помощ, оформиха контракта и той към този момент е реалност. Така клубът ще има успокоение в работата си минимум до 2020 година.

Другата положителна вест е, че от през вчерашния ден стартира ремонт на пространствата на стадиона. Едно от тях ще бъде превърнато в зала за конференции, а друго ще бъде офис на клуба. Планира се ремонт на всички съблекални. Тъй като стадион " Черноморец " ще бъде подготвителна база за девически национални тимове, които ще вземат участие на Европейско състезание в България напролет на 2019 година, клубът ще получи помощ от БФС за възобновяване и рехабилитация на терените през лятото и ранната есен.

Иначе мъжкият тим на " акулите " продължава в положително въодушевление подготовката си за баража за завръщане в Трета лига против Палас (Рудозем), който ще се състои в събота в Пловдив. Днес пък в първа среща от осминафиналите на Държавното състезание за деца U15 дребните " сини " гении пречупиха Локомотив (Пловдив) с 2:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР