Ръководството на Евертън не възнамерява да спира с опитите да

...
Ръководството на Евертън не възнамерява да спира с опитите да
Коментари Харесай

Евертън вдигна сериозно мизата за желания мениджър Марко Силва

Ръководството на Евертън не има намерение да стопира с опитите да притегли мениджъра на Уотфорд Марко Силва. Според британските медии „ карамелите” са подготвени да се разделят с внушителните за треньор 20 милиона паунда, с цел да ангажират португалеца.

Марко Силва не отхвърли за Евертън

Сагата започва с уволнението на Роналд Куман като ментор на ливърпулци, които сега се намират на дъното в таблицата на Висшата лига. През лятото холандецът благодарение на клуба пръсна сериозна сума пари за нови играчи, а мечтаните резултати по този начин и не идват.

След треньорската рокада в Евертън са сигурни, че желаят Марко Силва да оправи бъркотията и очевидно ще напират до последно за подписа му. Шефовете на Уотфорд към този момент отхвърлиха няколко предложения, последната от която бе за 8,5 милиона паунда.

Уотфорд не дава треньора си даже за куп пари

Евертън е изпратил нова такава, а скокът до 20 милиона от английската валута е повече от впечатляващ. Проблемът за „ карамелите” дотук се оказва неналичието на освобождаваща уговорка в контракта на експерта.

Повечето издания на Острова са единомислещи, че Уотфорд ще отхвърли и това предложение, въпреки да се има вяра, че Силва е изкушен от концепцията да застане отпред на Евертън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР