"Ръководството на БСП - и местното, и националното, снема доверието

...
"Ръководството на БСП - и местното, и националното, снема доверието
Коментари Харесай

СЛЕД АРЕСТА НА БЕНЧЕВ: БСП снема доверието си от него

"Ръководството на Българска социалистическа партия - и локалното, и националното, снема доверието от Бенчо Бенчев. Към него е отправена покана да подаде оставката си. Това е естественият политически излаз от обстановката ". Това съобщи за "Здравей, България " юрист Евгений Мосинов, зам.-председател на групата общински съветници на Българска социалистическа партия в Бургас.

В края на предходната седмица бургаският общинар Бенчев беше задържан дружно с Митьо Очите в Турция.

"За нас обстановката е извънредно изненадваща и неприятна от политическа позиция и мисля, че управлението на Българска социалистическа партия взе нужната навременна реакция - тя е ясна, точна и безапелационна ", съобщи Мосинов, като разясни, че в случай че Бенчев самичък не подаде оставката си, той може да бъде изключен от партийната група.

Бенчев е заместник-председател на Общинския съвет и е от гражданската квота на Българска социалистическа партия. Името му нашумя, откакто водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се ядоса на „ Ролс-Ройс "-а, който той има. Исторята не мина без политически престрелки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР