Ръководството на Ботев Пловдив се обърна към феновете на тима

...
Ръководството на Ботев Пловдив се обърна към феновете на тима
Коментари Харесай

Ботев Пловдив към феновете: Разбираме недоволството, но не толерираме агресията

Ръководството на Ботев Пловдив се обърна към почитателите на отбора с публична позиция в клубния уебсайт. „ Канарчетата “ изрекоха признателност към последователите за неспирната им поддръжка, само че осъдиха дейностите им след загубата от Локомотив София (0:2) в петък.

От пловдивския отбор приканиха „ жълто-черните “ почитатели да не престават да поддържат буйно тима от трибуните на новия „ Христо Ботев “ макар незадоволителното класиране и слабите резултати.

Ето какво написаха от Ботев Пловдив:

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив изрича своята признателност към хилядите „ жълто-черни “ почитатели, които не стопират да поддържат тима.

Вашата поддръжка е доста по-осезаема и мощна в нашия дом – стадион „ Христо Ботев “. Във всички сложни времена Вие, почитателите, постоянно сте били компактно зад тима.

Разбираме вашето неодобрение от слабите резултати на тима. Въпреки представянето на терена и загубите, вие не спирате да подкрепяте отбора през всичките 90 минути.

Няма по какъв начин да толерираме случилото се след последния съдийски сигнал на мача с Локомотив София.

Агресията към нашите футболисти и щаб, както и обидните викания, са неприемливи и не прилягат на европейски клуб като Ботев.

Призоваваме „ жълто-черните “ почитатели да не престават да поддържат буйно тима от трибуните, макар незадоволителното класиране и слаби резултати.

Само клуб и почитатели, дружно, можем да върнем Ботев на мястото, което заслужава – при водещите тимове и в борбата за титли и купи.

С почитание,

Ръководството на ПФК Ботев

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР