Ръководството на Борусия Дортмунд проявява явен апетит към неочаквания герой

...
Ръководството на Борусия Дортмунд проявява явен апетит към неочаквания герой
Коментари Харесай

Дортмунд хвърли око на Патрик Кутроне

Ръководството на Борусия Дортмунд демонстрира очевиден вкус към непредвидения воин на Милан през сегашния сезон - Патрик Кутроне.

Само преди дни 20-годишният футболист записа своя първи мач за италианския народен отбор при загубата с 0:2 от Аржентина. Това беше просто разумното разследване от мощните изяви на надарения младок, който е непрекъснатата големина за „ росонерите” в офанзива.

Милан предлага нов дълготраен контракт на Кутроне

В момента сред Кутроне и Милан текат договаряния за нов контракт, с който италианският гранд ще се опита да върже звездата си до 2023 година. Това ще е обвързвано и с фрапантно нарастване в заплатата, която ще надвиши 1 милион евро годишно.

Дортмунд от своя страна е отбор, чието добро име се харесва на всички млади гении. През годините много обещаващи футболисти получиха нужното доверие и игрови минути на „ Сигнал Идуна Парк”, където направиха идната стъпка в кариерите си.

Изгоненият от Милан Монтела: Кутроне е мое създание

Според „ Калчомеркато” Борусия от известно време следи посредством скаути изявите на Кутроне в желанието си да получи обстоен разбор за представянето на италианеца. Много е евентуално германците да предложат на гения надалеч по-изкусителен контракт, а тогава всичко ще опре до това какви сантименти към Милан има фрагментът на „ росонерите”.

За клуба от „ Сан Сиро” умерено може да се допусна, че надали ще желае да продаде Кутроне, изключително поради очертаващата се наложителна разлъка с различен предстоящ елмаз – вратаря Джанлуиджи Донарума.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР