Ръководството на Беласица и кметът на община Петрич Димитър Бръчков

...
Ръководството на Беласица и кметът на община Петрич Димитър Бръчков
Коментари Харесай

Беласица и кметът на Петрич подкрепиха Димитър Бербатов

Ръководството на Беласица и кметът на община Петрич Димитър Бръчков също поддържаха Димитър Бербатов в идния конгрес на БФС през март. Публикуваме позицията им без редакторска интервенция:

„ ПОЗИЦИЯ НА ДИМИТЪР БРЪЧКОВ – КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕТРИЧ И ОФК „ БЕЛАСИЦА “

На прага на постоянния избирателен конгрес на Български футболен съюз настояваме за чуваемост и съответна мисъл, която да бъде вероятност за работа и резултати. Ситуацията в родната футболна реалност продължава да буди паника и скептицизъм, за жалост, обусловени от неналичието на смяна в управническия модел, който повлича след себе си.

За първи път от година в школата на ОФК „ Беласица – Петрич “ упражняват 300 деца – аршин за локалната политика по отношение на този спорт и желанието да бъдат привлечени от ден на ден подрастващи на терена. Не можем да похвалим с идентични старания футболната централа на България през последните години.

Бъдещето на един от най-обичаните спортове в България не би трябвало да бъде залог за комфортните кресла на управнически места в БФС! Необходима е същинска смяна – на думи и каузи, които да я потвърдят!
ОФК „ Беласица “ изрично издига и поддържа кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на Български футболен съюз! Бербатов дружно със своя екип – Мартин Петров и Стилиян Петров целесъобразно получават доверие поради опита, престижа и триумфите, които тримата имат! Именно такива наши спортисти могат да бъдат водачи и обединители, по този начин както са били на зеления терен години наред.

Смятаме, че би трябвало да имаме нова действителност, успокоение, същински вероятности и подтик развиване, тъй като за българския футбол би трябвало да се приказва с почит – заслужава намерено, почтено и предвидимо ръководство, а не реваншизъм!

Убедени сме, че игрите, задкулисието и пошлите сделки този път ще бъдат прекършени, ще правят отстъпка пред виновната мисъл за бъдещето на футбола!

Не се съмняваме в триумфа на Димитър Бербатов! “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР