Ръководството на Барселона ще направи още един опит да се

...
Ръководството на Барселона ще направи още един опит да се
Коментари Харесай

Последен шанс за Атлетико да вземе повече за Гризман

Ръководството на Барселона ще направи още един опит да се контракти “мирно” с Атлетико Мадрид за трансфер на Антоан Гризман. Ако обаче отговорът още веднъж е негативен, то първенците ще подхващат крайната мярка с активирането на откупната уговорка на нападателя от 120 млн. евро, оповестява Marca.

Вчера сред двата клуба породи напрежение, откакто президентът на “блаугранас” Джосеп Мария Бартомеу разгласи, че едвам в четвъртък са били направени първите контакти със столичани. От “Уанда Метрополитано” дадоха отговор остро с разобличаване, че още от февруари насам каталунците са почнали да договарят с Гризман зад тила на клуба му. От Атлетико дори оповестиха, че от Барса са поискали да вземат Гризман незабавно, само че да платят на по-късен стадий, което е било отказано.

Atletico Madrid respond publicly to Barcelona's confirmation of talks over Antoine Griezmann pic.twitter.com/jeLAfkchXh
— B/R Football (@brfootball) July 5, 2019
“Дюшекчиите” дори подредиха на международния първенец да се яви за първа подготовка на следващия ден. В същото време на “Камп Ноу” си вършат сметки да показват играча през идната седмица. По тази причина в този момент от Барса ще предложат на сътрудниците си ново съглашение, което дори може да е за повече от 120 млн. евро. “Лос кулес” са подготвени да дадат повече пари, само че на разсрочено заплащане, тъй като, наподобява, че сега не желаят да заплащат толкоз доста едновременно.

Ако обаче Атлетико отново каже “не”, то ще се премине към активирането на клаузата. В този случай столичани няма да могат да създадат нищо, само че пък ще си подсигуряват 120 млн. евро на момента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР