Ръководството на Барселона е решило да вземе драстични мерки и

...
Ръководството на Барселона е решило да вземе драстични мерки и
Коментари Харесай

Барса гони наред - само четирима са непродаваеми

Ръководството на Барселона е решило да вземе фрапантни ограничения и да покаже изхода на голям брой футболисти, които са разочаровали с представянето си през сезона, написа AS. Според мадридското издание единствено четирима играчи са с етикет " непродаваем ". Това са Марк-Андре тер Стеген, Френки де Йонг и Лионел Меси. Любопитно е, че френският бранител попада под крилата на шефовете, макар че е извънредно неоснователен.

Артур към този момент смени Барселона за Ювентус и на " Камп Ноу " ще дойде Миралем Пянич. Иван Ракитич ще е идващият напускащ, най-вероятно в посока Севиля. Мартин Брейтуейт ще смъкна синьо-червената фланелка след изиграни едвам няколко мача. Той беше притеглен по неотложност през февруари. Артуро Видал разполага с значително ухажори и от него каталунците могат да изкарат пари.

Жуниор Фирпо не остави никаква диря на " Камп Ноу ", а и получи доста малко шансове за изява. Той е измежду нежеланите и може да влезе в някоя трансферна интервенция. Самюел Юмтити изгуби доверието на управлението, само че мъчно ще бъде продаден заради проблемите си с коляното. Заплатата на френския защитник също е спънка - 12 милиона евро бруто на сезон.

Цената на Усман Дембеле продължава да се срутва. Ако на " Камп Ноу " дойде добра оферта за него, тя ще бъде прегледана обширно. Още пет имена се въртят като вероятно напускащи - Нелсон Семедо, Луис Суарес, Нето, Сержи Роберто и Антоан Гризман. Дори не се отписва опцията за разлъка с твърди титуляри като Жерард Пике, Жорди Алба и Серхио Бускетс. Трима играчи от дублиращия отбор ще получат картотека за първия отбор през идния сезон - Ансу Фати, Рики Пуч и Роланд Араухо. Шампионска Лига 1/4 кръг, петък 14 август  Барселона 2:8краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР