Ръководството на Барселона е поискало много сериозна трансферна сума от

...
Ръководството на Барселона е поискало много сериозна трансферна сума от
Коментари Харесай

Барселона иска сериозна сума от Челси за Обамеянг, Манчестър Юнайтед също се включва

Ръководството на Барселона е поискало доста сериозна трансферна сума от Челси за нападателя Пиер-Емерик Обамеянг, който дойде на „ Камп Ноу “ преди седем месеца като свободен сътрудник. Според Фабрицио Романо става дума за 30 милиона евро (25 милиона паунда), а „ Дейли Мейл “ твърди, че сумата е малко по-ниска – 25 милиона евро (21 млн. паунда). Двата клуба разискват и опцията в възможната договорка да бъде включен и Марко Алонсо, който е трансферна цел на Барселона.

Мениджърът на лондончани Томас Тухел доста държи да работи още веднъж с габонеца, с който бяха дружно в Борусия (Дортмунд). Самият състезател не желае да напуща „ Камп Ноу “, като съгласно информациите той е уведомил Чави Ернандес, че ще одобри ролята на запаса на Роберт Левандовски, само че непременно желае да остане в Барселона.

Според „ Мундо Депортиво “ в борбата за някогашния капитан на Арсенал се включва и Манчестър Юнайтед, който обезверено търси нападател преди затварянето на прозореца и всекидневно медиите спекулират с куп имена на офанзивни футболисти, които са в полезрението на 20-кратните първенци на Англия.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР