Ръководството на Балканската лига промени домакинството на финалната четворка на

...
Ръководството на Балканската лига промени домакинството на финалната четворка на
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99 ще играе на финалите на Балканската лига

Ръководството на Балканската лига промени семейството на финалната четворка на шампионата на 6 и 7 април. Мачовете за медалите трябваше да се играят в София, само че бе решено шампионатът да се организира в Тирана. Домакин ще бъде новата зала Фети Борова в олимпийския парк на албанската столица.

Отборите участници към този момент са ясни – Берое, Академик Бултекс 99, македонският Блокотехна и албанският Теута. Предстои да се разбере окончателното класиране и полуфиналите двойки. В момента Берое води с 10 победи и 1 загуба, следван от Теута с 8 победи и 4 загуби, Академик Бултекс 99 със 7 победи и 4 загуби и Блокотехна с 8 победи и 2 загуби. На пловдивския отбор остава още един мач – посещение на Кожув на 20 март. Успех там подсигурява трето място на момчетата на Асен Николов.

За първото място ще се борят тимовете на Берое и Блокотехна, който довечера гостува на Башкими, а на 19 март посреща отбора от Стара Загора. Македонският отбор има шансове за първото място, в случай че успее да завоюва двата мача и да победи Берое с повече от 10 точки разлика. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР