Ръководството на Българския футболен съюз, начело с Борислав Михайлов, е

...
Ръководството на Българския футболен съюз, начело с Борислав Михайлов, е
Коментари Харесай

БФС е надписвало разходи по обществени поръчки

Ръководството на Българския футболен съюз, отпред с Борислав Михайлов, е надписвало разноски по публични поръчки, плащани с държавни средства.

Това съобщи по bTV Петър Величков, предприемач и доскорошен член на Изпълнителния комитет на БФС, който е в екипа за издигане на Димитър Бербатов за президент на футболната централа.

Става въпрос за средства, отпуснати от Министерството на младежта и спорта за организирането на Евро 2015 за юноши до 17 година, на което България бе хазаин. Спортното министерство сега води дело за възобновяване на 144 хиляди лева, които  упорства да  му бъдат възобновени от БФС.

“БФС поръчва футболни порти и ги купува за 2430 евро, като цената на тази врата е 2040 лева – над 2,5 пъти над пазарната цена. Табло за смени – при цена от 600 евро БФС го купува за 1175 евро. Ако по този начин се изразходват средствата на БФС няма по какъв начин да желаеме да стигнат пари до дилетантите и децата “, разяснява Величков.  

Борислав Михайлов е получил милиони под формата на заплата и бонуси за 16 години, съобщи още Величков. Също по този начин Михайлов е наредил да му се пусне консултантски контракт към БФС за  момента, в който той е бил в оставка – и по този начин да получава пари, макар че не е президент на футболната централа, заяви още Величков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР