Ръководството на "Български пощи" увери, че всички пенсионери ще си

...
Ръководството на "Български пощи" увери, че всички пенсионери ще си
Коментари Харесай

Опашки от пенсионери се извиха пред пощенските клонове в Русе

Ръководството на "Български пощи " увери, че всички пенсионери ще си получат пенсиите

Няма да има пенсионери, които да останат без пенсии за Великден след хакерската офанзива против "Български пощи ". Това увериха от националната пощенска работа и оповестиха, че са подготвени да работят и в почивните дни.

На този стадий парите се раздават само в станциите по местоживеене и след автограф в книжен картон. Хора от разнообразни точки на страната се оплакват, че процедурата е мудна и се постанова да чакат на опашки, с цел да си получат парите.

Опашки се извиха пред пощенските клонове в Русе. Хората получаваха парите си след информация в хартиени описи и след автограф. В някои клонове обаче хората и през вчерашния ден не съумяха да вземат парите си и на следващия ден ще би трябвало отново да дойдат.

"Нямат пари, свършили са ги за през днешния ден. Така споделиха. Па тия ги имат, добавките ги имат, те са настрана ", сподели една от пенсионерките, съобщи.

В пощенските клонове в Пловдив са въведени пропускателни режими, които улесняват организацията по изплащането.

В по-малките пощенски клонове беше умерено през днешния ден, а хората - въоръжени с самообладание.

Ръководството на "Български пощи " увери, че всички пенсионери ще си получат пенсиите. Ще бъде изработен разбор дали се постанова пенсии да се раздават и след 20-и април.

"Всички екипи работят, работят непрекъснато. Задължително, в случай че се наложи, ще се работи през почивните дни, няма да останат пенсионери без да си получат пенсиите, основани са благоприятни условия. Да, работи се по-бавно, това е реалност ", сподели пред Българска национална телевизия Деян Дънешки - основен изпълнителен шеф на "Български пощи ".

Пенсионерите обаче би трябвало да знаят, че сега няма по какъв начин да получат парите си във всеки един пощенски клон.

"Към сегашния миг те ще бъдат раздавани само и единствено в пощенските станции по местоживеене. Така че който чака да я получи на друго място, това няма да може да бъде осъществено ", посочи Дънешки.

Изпълнителният шеф на "Български пощи " не се ангажира със период, в който ще бъде решен казусът след хакерската офанзива. Няма информация да са източени данни. Хакерската офанзива е осъществена отвън България. Не може да се каже дали става дума за "троянски кон ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР