Ръководството на Астра очаква офертата на Лудогорец за вратаря Пламен

...
Ръководството на Астра очаква офертата на Лудогорец за вратаря Пламен
Коментари Харесай

Астра очаква оферта от Лудогорец за Пламен Илиев

Ръководството на Астра чака офертата на Лудогорец за вратаря Пламен Илиев, съобщи президентът на румънския първокласен футболен клуб Дани Коман за локалното издание " Газета Спортурилор ".

Според информации от през вчерашния ден българският национал Илиев е постигнал сделка за персоналните си условия с разградчани, само че той има договор с отбора от Гюргево за още шест месеца, тъй че Лудогорец ще би трябвало да заплати трансферна сума, в случай че желае да го притегли през януари.

Желанието на стража е да напусне, а Коман съобщи, че е подготвен да го продаде, само че при подходящщо предложение.

" Илиев е народен вратар и е обикновено той да желае по-добри условия. Очакваме от Лудогорец да се свръжат с нас и да дискутираме въпроса. Той би трябвало да стартира зимна подготовка с нас на 7 януари ", разяснява президентът на Астра.

" Готови сме да преговаряме, не можем да го задържим, в случай че той има по-добро предложение. Илиев имаше травма, само че към този момент е изцяло възобновен. В негото неявяване Давид Лазар се оправи чудесно и ни оказа помощ да спечелим много точки ", добави той.

В идващите дни ще стане ясно дали Илиев ще остане в Румъния до лятото, или ще напусне още този месец. Интерес към него проявяваха Стяуа и Динамо (Букурещ).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР