Домакинът на Евро 2024 стартира ударно и победи Шотландия с

...
Домакинът на Евро 2024 стартира ударно и победи Шотландия с
Коментари Харесай

Домакинът Германия излиза за нова победа и класиране на осминафиналите

Домакинът на Евро 2024 започва стремително и победи Шотландия с 5:1 в първия си мач на шампионата. Днес немците ще срещнат Унгария и действително нова победа ще ги направи първия осминафиналист на шампионата. 
Прочетете още
Двубоят стартира в 19:00ч. в Щутгарт. Унгарците стартираха със загуба с 1:3 от Швейцария и през днешния ден може и да им е последният късмет за класиране за елиминациите, тъй като даже и да победят Шотландия в последния си мач 3 точки може и да не стигнат за влизане в 4-те най-хубави трети тима, които ще продължат към елиминациите. Германия пък ще стане първия тим в елиминациите при триумф през днешния ден. 

В откриващия мач на деня Хърватия играе против Албания в доста основен мач и за двата отбора. Двубоят ще се играе от 16:00ч. в Щутгарт. Хърватите изгубиха от Испания с 0:3, а албанците от Италия с 1:2 и през днешния ден един от двата тима би трябвало да запише победа, с цел да резервира възможностите си за елиминациите. Равенството обаче не влиза в сметките и на двата тима, тъй като е доста евентуално с него те да приключат присъединяване си в шампионата още в групите. 

В късния мач от 22:00ч. в Кьолн Швейцария се изправя против Шотландия. Швейцарците също като Германия ще имат шанса през днешния ден да се трансфорат в отбор, който си обезпечава място на елиминациите в случай че победят. Те стартираха с триумф с 3:1 над Унгария. Шотландия пък загуби с 1:5 от Германия на старта и нова загуба съвсем несъмнено ще изхвърли островитяните от шампионата, тъй като даже и да бият Унгария в последния си мач имат ужасяваща голова разлика, която няма да им стигне да се наредят измежду 4-те най-хубави трети тима. 

Ето и мачовете през днешния ден: 

16:00ч. Хърватия - Албания онлайн по Диема и Диема спорт 3 

19:00ч. Германия - Унгария онлайн по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3

22:00ч. Шотландия - Швейцария онлайн по Диема и Диема спорт 3
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР